Abordare

Lucrăm numai pe onorariu de succes

Onorariul nostru depinde de valoarea conversiilor pe care ți le aducem, dar numai dacă ne încadrăm în costul pe conversie stabilit de tine.

Onorariul de succes este o variantă de colaborare superioară onorariului fix sau a celui ca % din buget. În general, în cazul unui onorariu fix agenția câștigă mai mult dacă muncește mai puțin. Asta pentru că alternativa, creșterea costurilor față de client, este mult mai dificilă. În cazul onorariului ca % din buget agenția câștigă mai mult numai dacă îți crește costul (bugetul). Multe agenții care practică acest tip de onorariu se pricep să justifice foarte bine inițiative în cont care necesită mai mult buget.

Dar în cazul nostru onorariul depinde de vânzările profitabile pe care ți le aducem. Deci ne motivează să muncim mai mult decât alte agenții la conturile tale, ca să maximizăm conversiile. Și ne motivează să reducem costul dacă nu este profitabil, pentru că onorariul nostru nu depinde de cost.

Din câte știm suntem singura agenție din România care lucrează în acest fel.

Garantăm calitatea optimizărilor cu onorariul nostru

Garantăm că vom face toate optimizările necesare ca să îți maximizăm vânzările la costul pe conversie pe care tu ești dispus să îl plătești.

Dacă într-o lună ne aflăm peste pragul de cost stabilit de tine îți facturăm un onorariu redus cu valoarea costului suplimentar.

Din acest motiv la Maximize nu vei avea un cont abandonat sau cu costuri crescute artificial. Vei avea un cont activ, întreținut zilnic, cu campanii îmbunătățite continuu.

Suntem specializați pe magazine online

Un cont publicitar pentru un magazin online cu 4,000 de produse este diferit de unul pentru o firmă de contabilitate cu 4 servicii.

Noi ne specializăm pe magazine online, lucru care înseamnă setări ample de cont, urmărirea corectă a costurilor și a încasărilor, optimizări automatizate, asumarea de targete de profitabilitate, etc.

Specializarea ne permite să creștem vânzările unui magazin online mai mult decât alte agenții care tratează toate conturile la fel.

Oferim un serviciu client best-in-class

Nu avem “oameni buni la toate” ci specialiști dedicați unei singure părți a promovării online. La Maximize ai o echipă de specialiști care lucrează pentru tine. Astfel avem post de specialist Google Ads, specialist Facebook Ads și Copywriter. Aceste arii sunt diferite între ele și doar prin specializare pot fi optimizate corespunzător.

De asemenea viteza cu care implementăm taskurile discutate este o metrică pe care o evaluăm constant. La Maximize nu va apărea situația în care un task de două ore durează o săptămână.

Procedura noastră este să îți trimitem un email cu toate taskurile pe care le discutăm în cadrul evaluării periodice a campaniilor. Apoi să începem să lucrăm la ele în aceeași zi și te anunțăm imediat ce sunt finalizate.

Un client a spus că “răspunsurile rapide primite la orice solicitare sunt încă o dovadă pentru profesionalismul lor”. Aprecierea ne bucură și ne face de două ori mai harnici.

Prezentări video: training-uri, proceduri, cum lucrăm

Pentru cea mai bună calitate a imaginii te rugăm să selectezi rezoluția de 720p din cadrul opțiunilor video

Prezentare proceduri interne

Prezentare training-uri interne

Prezentare taskuri setare cont

Prezentare organizare taskuri

Vrei să lucrezi cu noi?

La Maximize lucrăm exclusiv la conturi pe care le putem îmbunătăţi.