Ce spun clienții

Ptc Auto

„Noi ne-am dorit un partener competent, prompt, serios. Un partener care să se plieze pe valorile companiei noastre. Și l-am gasit. Acum, după mai bine de 4 ani de când am început colaborarea cu Maximize, putem spune că a fost o alegere înțeleaptă.

Comunicarea excelentă, înțelegerea perfectă a cerințelor, implementarea imediată, măsurarea rezultatelor și adaptarea pentru atingerea obiectivelor pot fi cuvintele ce pot sintetiza colaborarea dintre noi

Pe scurt, RECOMAND cu mare caldură pe Maximize ca partener de încredere!”

Adrian Cîrjaliu,
Biovita

„Sunt mulțumit de colaborarea cu echipa Maximize. Am agreat împreună câțiva parametri de performanță în campaniile pe care le rulăm, făcând astfel clare așteptările noastre.

Echipa Maximize a reușit să gestioneze aceste campanii încât să contribuie la o creștere profitabilă a afacerii noastre.

Revizuind în mod regulat performanțele campaniilor, am convingerea că bugetele de promovare online sunt cheltuite într-un mod eficient.

Răspunsurile rapide primite la orice solicitare, sunt încă o dovadă pentru profesionalismul lor.”

Robert Pasztor,
Partymagia

„La început am fost reticentă la a începe o colaborare cu o nouă agenție din cauza costurilor ridicate plătite altor agenții până în acel moment pentru anunțuri și reclame pe diverse canale. Viziunea și propunerea de colaborare a păreau ușor utopice fiind diferite față de ofertele de pe piață. Însă timpul a demonstrat ca pot fi realitate.

Colaborăm cu Maximize de aproape 3 ani, costurile sunt minime și explicate în permanență. Compania noastră a început să crească datorită efortului atât al nostru cât și al echipei Maximize care este în permanență conectată și dedicată fiind partenerul nostru de încredere.”

Felicitări și mulțumim pentru tot!

Lucia Oprea,
Big Fish

„Lucrăm cu Maximize de mai mulți ani și, prin comparație cu alte firme care făceau setările inițiale ale contului AdWords și lăsau totul pe automat, la Maximize am găsit implicare constantă, comunicare și dedicare pentru bunul mers al afacerii mele.

Pentru mine, clientul, un partener interesat valorează suficient încât să îl recomand cu tărie oricui activează în domeniul extrem de concurențial al actualei piețe online.”

Marian Oprea,
Pro Detailing

„Am găsit în Maximize un partener de încredere, caracterizat prin seriozitate, cunoaștere a serviciilor pe care le oferă și o politică sănătoasă de dezvoltare, customer oriented.”

Stelian Steker,
Sinonskin

„Acum un an și jumătate am făcut primii pași în ceea ce se dorea un business în mediul online. Dacă aș da timpul înapoi, înainte de toate aș căuta un colaborator în zona de promovare pentru că prima agenție îmi cheltuia un buget lunar foarte mare pe niște campanii care nu erau profitabile.

Ceea ce Maximize au reușit într-un timp incredibil de scurt și anume o singură lună, a fost să îmi salveze banii, reducând costurile, astfel plătim mai puțin de jumătate pe o conversie. Săptămânal am rapoarte despre campanii, costuri, rezultate.

Sunt foarte mulțumită de colaborarea cu Maximize și sunt motivată să îmi fac treaba mai bine pe partea de producție și design, căci zona de promovare este în mâini sigure și bune. Recomand.”

Diana Ciocoiu,
Igienaphs

„Am început colaborarea cu Maximize în ianuarie 2019, după ce mai mult de 4 ani de zile lucrasem cu o altă companie din domeniu. Maximize a venit cu o abordare nouă, diferită de cea a vechilor colaboratori, abordare pe care le început am privit-o cu oarecare scepticism.

Acum, după primul an de colaborare cu ei, nu pot decât să mă felicit pentru alegerea făcută. Optimizarea campaniilor după cât profit aduc, implicarea permanentă și promptitudinea de care au dat mereu dovadă mă determină să subliniez profesionalismul echipei Maximize.

Când după un an de colaborare, compania ce îți gestionează campaniile de marketing îți dublează numărul conversiilor în condițiile aceluiași cost ca al anului trecut, nu poți decât să le mulțumești și să te feliciți că îi ai „parteneri” în bussines.”

Daniel Dobrea,
Maisonlastephanie

„Cel mai mult apreciem faptul că ținem legătura în mod regulat, în funcție de campanii. La nevoie avem răspuns prompt chiar și în afara orelor de program.

Primim noutăți și sugestii constant pentru adaptare la piață.

Mod de comunicare profestional dar totusi relaxat și plăcut.

Colaborarea cu ei a fost și este un factor contribuant la creșterea companiei.”

Ștefania Rogozea,
Power Laptop

„După mai multe încercări, unele ok, altele mai puțin ok, de a ne crea și gestiona propriile campanii Google Ads, am decis să apelăm la echipa Maximize.

Motivul pentru care i-am ales a fost modul de prezentare a rezultatelor obținute în alte campanii, care ne-a convins să le dăm o șansă.

Tot ce pot să spun este că nu suntem dezamăgiți de alegerea făcută. Mulțumim pentru sprijin și implicare.”

Ionuț Lungu,
Felicity Store

„Am avut parte de o colaborare reușită care înglobează o comunicare bună și seriozitate. Recomand cu drag în special serviciul referitor la setarea campaniilor pe facebook.”

Felicity Store,
Top Solar

„După mai multe încercări, unele ok, altele mai puțin ok, de a ne crea și gestiona propriile campanii Google Ads, am decis să apelăm la echipa Maximize.

Înainte să îi cunosc și să lucrez cu ei, am încercat și alte colaborări.

La Maximize îmi place foarte mult că au avut răbdare să mă asculte și să compunem anunțurile și feed-ul de produse împreună. Astfel au apărut rezultate (conversie / comenzi) chiar din prima săptămână.

Sunt flexibili în modul de comunicare, în sensul că putem comunica prin WhatsApp sau telefonic și întotdeauna răspunsurile sunt prompte.

Crearea campaniei FB s-a făcut rapid și nu a fost nevoie de informații suplimentare, au folosit datele deja disponibile.

La un moment dat a fost nevoie și de modificări în site și mi-au recomandat un programator foarte bun.

Mulțumit, recomand!”

Cristi Lungu,
Zafia

„Am schimbat multe firme de advertising până să ajung la Maximize. Comunicarea, grija către client și performanțele pe care le-au obținut în conturile noastre de advertising m-au făcut să rămân.”

Stephano Roberto,
EuroGSM

„E o bucurie să lucrezi cu cei de la Maximize.
Ne surprind de fiecare dată prin cât sunt de prompți la toate solicitările. Sunt foarte bine organizați în funcție de specialitatea fiecăruia, vin mereu cu sugestii de optimizări.
După primele 2 luni de colaborare, am reușit să creștem rata de conversie din ad-uri cu peste 30%. Au un serviciu de copywriting foarte bun, astfel ad-urile noastre nu au arătat niciodată mai bine. Sunt foarte deschiși la sugestii, pozitivi, orientați spre client.
Ne bucurăm ca am ales să lucrăm cu ei.”

Maria Gruiță,

Vrei să lucrezi cu noi?

La Maximize lucrăm exclusiv la conturi pe care le putem îmbunătăţi.