Cine suntem

Mihai Șoșa

Fondator Maximize

Mihai are 16 ani experiență în marketing, începând în 2004, când a făcut prima sa campanie de marketing direct (scrisori de vânzări) pentru afacerea familiei. De 6 ani promovează exclusiv magazine online prin Google Ads și Facebook Ads, domeniu în care a acumulat peste 9,000 de ore de experiență.

Kinga Kőszegi


Specialist Senior Facebook Ads

Kinga a studiat informatică economică și marketing. La Maximize administrează campanii de Facebook Ads cu bugete totale de peste 100,000 de lei pe lună. De asemena consiliază clienții cu privire la tot ce ține de promovare, de la implementarea tehnică a Pixelului până la strategia de promovare.

Anca Adochiței

Specialist Copywriting

Anca este copywriterul echipei și contribuie la creșterea conversiilor prin anunțuri care vând pe Facebook Ads și Google Ads. Cu background în economie și experiență în comunicare și raportare, Anca se folosește de creativitate și de analiză pentru a crea și optimiza anunțuri pentru orice audiență.

Mihai Sabou

Specialist Facebook Ads

Cu o experiență de aproape 3 ani pe Facebook Ads, Mihai s-a specializat în crearea de reclame pe Facebook. Studiile în Arte Plastice, pasiunea pentru copywriting și cunoștințele de Facebook Ads reprezintă rețeta lui de succes în conceperea de campanii performante și atingerea targetelor asumate pentru orice tip de magazin online.

Rebeca Tănase

Asistent Manager

Rebeca a studiat Relații Internaționale și are o experiență de peste 10 ani
în Administrație și Suport Management.
La Maximize ocupă funcția de Asistent Manager și are în grijă partea operațională,
facilitând în același timp colaborarea între departamentele agenției.

Cătălina Tudorache

Specialist Google Ads

Cătălina a studiat Marketing Online. Are o experiență de 3 ani în domeniul publicității plătite și este pasionată de Google Ads.